Siunčiami duomenys...

 

„Motieka ir Audzevičius“ advokatai stiprina tarptautinį bendradarbiavimą

  • Vakarai LT
  • 2007, lapkričio 27, 10:31

Pranešimas žiniasklaidai

2007 lapkričio 27 d.

Advokatų kontora „Motieka ir Audzevičius“, dirbanti verslo sandorių bei verslo konfliktų valdymo srityje, pasirašė partnerystės sutartis su advokatų kontoromis „Hedman Osborne Clarke“ bei „Skrastins & Dzenis“.  Su naujaisiais partneriais sutarta dėl bendradarbiavimo Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Suomijoje ir Rusijoje.

Daugiau kaip tris dešimtmečius dirbanti suomių advokatų kontora „Hedman Osborne Clarke“ priklauso vienai iš žinomiausių Europos teisinių firmų „Osborne Clark“. Baltijos šalyse „Hedman Osborne Clarke“ advokatai dirba nuo šių šalių nepriklausomybės atgavimo laikų. Latvių advokatų kontora „Skrastins & Dzenis“ įkurta prieš šešerius metus.  

Kaip teigė advokatų kontoros „Motieka ir Audzevičius“ partneris Ramūnas Audzevičius, visos trys advokatų kontoros vadovaujasi labai artima požiūrio į klientą bei darbą filosofija, jas vienija panašūs strateginiai tikslai.

„Mūsų kontoros klientai – veiklūs ir ryžtingi žmonės, įgyvendinantys stambius verslo projektus ne tik Lietuvoje, bet ir tarptautinėse rinkose. Atstovaudami klientus jaučiame vis didesnį jų poreikį užsienyje turėti greitą kvalifikuotą teisinę pagalbą. Manome, kad bendradarbiaudami su mūsų partneriais galėsime dar efektyviau ir operatyviau padėti įgyvendinti klientų verslo sumanymus bei spręsti kylančias problemas“,- sakė advokatas R. Audzevičius.

Apie advokatų kontorą

Advokatų kontora įkurta 1996 m., savo veiklą pradėjo kaip K.Motiekos teisininkų kontora. Advokatas Ramūnas Audzevičius kontoros partneriu tapo 2003 m. Kontora išsiplėtė ir pakeitė pavadinimą į „Motieka & Audzevičius“. 2007 m. trečiuoju partneriu tapo Jovitas Elzbergas.

Arūnas Armalis

RSVA „Baltic Media Partners“

projektų vadovas

„altinis: www.ma-law.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.