Siunčiami duomenys...

 

„Mega“ pasirūpins ilgiau dirbančiais darbuotojais

  • Vakarai LT
  • 2007, gruodžio 04, 21:04

2007-12-04

Pranešimas žiniasklaidai

Pramogų ir laisvalaikio centras „Mega“ savo lankytojų patogumui prieššventiniu laikotarpiu gruodžio 21-23 dienomis ilgina savo darbo laiką iki 24 val. nakties. Tačiau, skirtingai nei kai kurie kiti didieji prekybos centrai, „Mega“ vadovybė pasirūpino prekybos ir laisvalaikio centro darbuotojais, kuriuos iš vėlyvo darbo namo nugabens specialūs autobusai. Prekybos ir laisvailaikio centre yra virš 110 parduotuvių ir pramogų vietų, kuriose dirba daugiau kaip 1000 darbuotojų.

Tai ne pirmas kartas, kai „Mega“ pasirūpina ilgiau dirbančiais darbuotojais – po pernai pavasarį vykusios naktinės karštligės, kai centras dirbo iki 2 val. nakties, darbuotojams taip pat nereikėjo nerimauti, kaip grįžti namo, tuo pasirūpino „Mega“.

„Puikiai žinome, kad švenčių metu dėl klientų antplūdžio prekybos ir laisvalaikio centro darbuotojams tenka didesnis krūvis nei įprasta. Be to, baigus darbus vidurnaktį namų nepasieksi visuomeniniu transportu. Todėl nusprendėme pasirūpinti jų kelione namo, užsakydami specialius autobusus, išvežiosiančius darbuotojus ilsėtis“, - sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic Red Management“ marketingo ir nuomos direktorius Dainius Kalina.

Anot D.Kalinos, sprendimas prieššventiniu laikotarpiu dirbti ilgiau buvo priimtas atsižvelgiant į lankytojų pageidavimus bei įprotį dovanas pirkti paskutinėmis minutėmis. „Po darbo valandų ir savaitgaliais „Mega“ užplūsta išties dideli lankytojų srautai, tad tikimės, kad ilgesnės darbo valandos patiks lankytojams bei leis kokybiškai aptarnauti visus, ieškančius dovanų“, - sakė D.Kalina.

„Mega“ darbuotojai turės puikią galimybę atsikvėpti pirmąją Kalėdų bei naujųjų metų dieną, kuomet prekybos ir laisvalaikio centras nedirbs.

Apie „Megą“

Vienas didžiausių Lietuvoje prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ yra įsikūręs Kaune, automagistralių Vilnius–Klaipėda ir Via Baltica sankryžoje. Jis apima 72 000 kv. m komercinės paskirties nuomojamų patalpų ir 2500 vietų automobilių stovėjimo aikštelę.

Čia įsikūrę statybinių medžiagų bei namų apyvokos prekių parduotuvė „Senukai”, „Rimi Hypermarket“, pramogų kompleksas ir 110 įvairių parduotuvių, jungiančių prekybos alėją.

Dainius Kalina

„Baltic RED management“ marketingo ir nuomos direktorius

„altinis: www.mega.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.