Siunčiami duomenys...

 

Kredito unija "Sveikatos kreditas" plečia savo veiklą

  • Vakarai LT
  • 2010, balandžio 30, 10:12

Nuo šiol mūsų paslaugų teikimo ratas ir galimybės dar padidėjo. Dabar mūsų unijos nariais gali tapti ne tik Klaipėdos miesto ir Klaipėdos rajono gyventojai, bet ir  Šilutės raj., Šilalės raj., Rietavo raj., Plungės raj., Kretingos raj. ar Palangos mieste gyvenantys, dirbantys ar besimokantys.

   Tikslas – patenkinti naujų narių poreikius, suteikti galimybę naudotis mūsų finansinėmis paslaugomis. Mums svarbu: stabiliai veikti globalizacijos veikiamoje, greitai kintančioje finansų rinkoje. Siūlome savo nariams visapusiškas finansines paslaugas bei aktyviai dalyvaujame plėtojant veiklą ir finansinių paslaugų spektrą. Vadovaujamės tarpusavio pasitikėjimu, atvirumu, skaidrumu. Mūsų veiklos pagrindas – saugumas ir kokybė. Privalumas – kompetentingi jus aptarnaujantys specialistai bei lankstumas ir aptarnavimo kokybė. Kredito unijos darbuotojai suteiks Jums išsamią informaciją, apie siūlomas paslaugas, galimybę taupyti ar įsigyti pageidaujamą pirkinį. Mūsų siekiamybė – rasti optimaliausią sprendimą Jūsų finansų valdyme.

  Mūsų paslaugos prieinamos visiems – tiek fiziniams tiek juridiniams asmenims. Statistika pateikia kokius duomenis: lyginant su praėjusiais metais unijos narių skaičius išaugo 3,2 karto, paskolų išdavimas padidėjo net 4 kartus. Tai tik įrodo, kad pasitikėjimas mumis sparčiai didėja.

  Galime drąsiai teigti, kad Jūsų pinigai tikrai saugūs, nes mes investuojame unijos sukauptas lėšas į VVP, tai didina likvidumo rodiklį (šiai dienai jis 97 %, iš minimaliai leistino 30 %), skoliname rajonų žemdirbiams, gyvento­jams vartojamosioms lėšoms, taip pat skatiname naujas įmones suteikdami paskolas jų verslui, bei stengiamės padėti įmonėms išduodami paskolas apyvartinėm lėšom, paskolos - smulkiam ir vidutiniam verslui. Savo nariams galime pasiūlyti saugiai, patikimai pasidėti indėlius, kurių metinė palūkanų norma nuo 3,8 – 4,7 % (priklausomai nuo pasirinktos sumos); išduosime Jums paskolą verslo plėtrai, apyvartinėms lėšoms, prekėms, ar butui, jo pirmam įnašui, jūsų naujam automobiliui, suteiksime itin palankiomis sąlygos. Kiekvienas klientas paskolos išdavimo klausimais konsultuojamas patyrusių kreditų valdymo specialistų.

            Naujų narių laukia staigmenos, dovanos, ir netikėtumai. Ateikite ir tapkite mūsų šeimos nariu!

 

Mus rasite:

Kredito unija „Sveikatos kreditas“ Herkaus Manto g. 6A Klaipėda Tel.: 8 46 256558 El. paštas : skukreditai@gmail.com

Klaipėdos g.6/Kvietinių g. 1 Gargždai Tel.: 8 46 451230

El. paštas: skugargzdai@gmail.com

„altinis: sveikatoskreditas.comoj.com/

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.