Siunčiami duomenys...

 

Teismas atšaukė savo leidimą streikuoti "Švyturio-Utenos alaus" darbuotojams

  • Vakarai LT
  • 2011, liepos 24, 12:13

Dėl šio draudimo streikuoti socialiniame tinkle "Facebook" atsirado šio turinio pranešimas:

Teismas penktadienį uždraudė „Švyturio-Utenos alaus“ darbininkams streikuoti, o jų darbdaviai nesutinka jiems pakelti algas, kaip numatyta 2008-aisiais numatytoje kolektyvinėje sutartyje. Profsąjungos skundžiasi, kad streiko išsigandę darbdaviai samdo streiklaužius.

Susiklosčiusi situacija leidžia mums skelbti Švyturio - Utenos alaus produkcijos boikotą - tiesiog nepirkti išnaudojamų ir tinkamo atlygio negaunančių žmonių prakaitu dvelkiančio alaus. Jei kavinėse bus tik Švyturio - Utenos alaus, pasakykime aptarnaujančiam personalui, kad šio alaus negersime. Parodykime korporacijų bosams, kad dirbančiųjų solidarumas - svarbesnis už alaus skonį.

PARODYK SOLIDARUMĄ - NEGERK ŠVYTURIO ALAUS!!!

Šaltinis:  "Facebook"

 Į tai atkreipė dėmesį ir e-dienraštis "Delfi": http://verslas.delfi.lt/business/sustabdzius-svyturio-utenos-alaus-daryklos-streika-facebook-raginama-negerti-sio-alaus.d?id=47878627

„altinis: www.facebook.com/event.php?eid=186671951395935

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.