Siunčiami duomenys...

 

Mokymai: Efektyvi personalo atranka, balandžio 9 d., Klaipėda

  • Vakarai LT
  • 2020, kovo 14, 14:38

(6 ak. val.)

Paskirtis:

mokymai skirti įmonių vadovams, skyrių vadovams, personalo specialistams, asmenims, kurie siekia išmokti efektyviai vykdyti darbuotojų atranką arba nori patobulinti savo įgūdžius.

Tikslai:
  • Suteikti žinių apie personalo atrankos procesą, būdus, daromas klaidas. Praktinių užsiėmimų metu tobulinti interviu vedimo įgūdžius.
Metodika:
  • Metodinė medžiaga, individualios bei grupinės praktinės užduotys, diskusijos.
Nauda įmonei:
  • Žinojimas bei gebėjimas, kaip tinkamai atsirinkti darbuotojus – kritiškai svarbūs įmonės sėkmingai ir harmoningai veiklai, įmonės reputacijai bei įvaizdžiui.
  • Įsisavinę pateiktą medžiagą mokėsite valdyti atrankos procesą, išvengsite esminių klaidų.
  • Plačiau susipažinsite su atrankos metodais, suprasite, kada kokį atrankos metodą pasirinkti.
  • Įvaldysite dažniausiai taikomo metodo – pokalbio – techniką ir gebėsite ją pritaikyti vykdydami darbuotojų atrankas.
Turinys:

• Atrankos proceso samprata: Kaip galima suprasti atranką? Kokie yra atrankos proceso etapai? Kokia atranka yra sėkminga? • Atrankos kriterijų suformulavimas: Kas tai yra darbo analizė? Kokie yra darbo analizės metodai? Kaip aprašyti darbą? • Atrankos metodai: Kaip vykdyti personalo paiešką? Kokie yra personalo atrankos metodai ir kada juos taikyti? Praktinės dirbtuvės: interviu pravedimo technika

Lektorius:

 Antanas Kairys – Manager.LT Vilniaus regiono vadovas, organizacijų psichologas – lektorius. Socialinių mokslų (psichologijos) daktaras. Dalyvauja personalo atrankos ir vertinimo bei organizacijų tyrimo projektuose, konsultuoja tiek fizinius asmenis, tiek verslo klientus. Pastaruoju metu dirbo ties moksliniu tyrimu, kuris skirtas asmenybės vertinimo metodikų adaptavimu Lietuvai. Veda mokymus efektyvios darbuotojų atrankos, darbuotojų motyvavimo ir kūrybiškumo skatinimo, karjeros planavimo, konfliktinių situacijų valdymo, laiko valdymo temomis. Lektorius dėsto Vilniaus ir Klaipėdos universitetuose socialinę psichologiją. Paskelbęs virš 30 mokslinių publikacijų įvairiomis psichologijos srities temomis Lietuvos ir tarptautiniuose leidiniuose, skaitęs per 30 pranešimų tarptautinėse ir Lietuvos konferencijose. Kaip ekspertas kviečiamas pasisakyti TV ir radijo laidose. Lektorius, remiantis jo vedamų mokymų / seminarų ir konferencijų dalyvių atsiliepimais, yra vertinamas už konkretumą ir lakoniškumą, aiškų dėstomos medžiagos pateikimą ir profesionaliai organizuojamas praktines užduotis. Lektoriaus kiti asmeniniai interesai: fotografija, poezija, kelionės, literatūra.

Mokymo trukmė: 1 diena (6 akad. val.) Data: 2020 m. balandžio mėn. 9 d. Vieta: Green Park Hotel Klaipeda, konferencijų salėje “Juodkrantė”, adresas: Minijos g. 119, Klaipėda Kaina: 149 EUR vienam dalyviui (formuojama iki 8 asmenų grupė). Į kainą įskaičiuota pietūs dalyviams ir kavos pertraukėlė. Dalyviams suteikiama reikalingos mokymosi priemonės, pažymėjimai.

Dienotvarkė: Dalyvių rinkimasis 8:45 – 9:00 val. Mokymai 9:00 – 10:30 val. Kavos pertraukėlė 10:30 – 10:45 val. Mokymai 10:45 – 12:15 val. Pietūs 12:15 – 13:00 val. Mokymai 13:00 – 14:30 val.

Daugiau informacijos ir išankstinė registracija:

Telefonais: Klaipėdoje – 8 46 410300; Mob. – 8 615 31080. El. p. – akademija@manager.lt

„altinis: manager.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.