Siunčiami duomenys...

 

Darbo partija Klaipėdoje rinks naują pirmininką

  • Vakarai LT
  • 2006, gruodžio 11, 09:50

Pranešimas spaudai

2006 12 11, Klaipėda

Pirmadienį vyksiančiame Darbo partijos Klaipėdos miesto skyriaus susirinkime numatyti skyriaus pirmininko, pavaduotojų ir naujos tarybos rinkimai. Taip pat susirinkimas turėtų patvirtinti kandidatų į savivaldybių tarybų rinkimus Klaipėdos mieste sąrašą.

Nuo pat įkūrimo 2003 metų gruodžio 10 d. Klaipėdos skyriui vadovaujantis Seimo narys Antanas Bosas, kuris yra ir Darbo partijos pirmininko pavaduotojas, yra tvirtai pasiryžęs ir toliau vadovauti Klaipėdos skyriui.

„Kaip ir numatyta Darbo partijos statute, vyks Klaipėdos skyriaus pirmininko rinkimai. Nežinau kiek kandidatų juose dalyvaus, tačiau mano pozicija yra ir toliau vadovauti skyriui ir vesti partiją į Savivaldybių tarybų rinkimus. Tikiuosi, kad Klaipėdos skyriaus nariai, kurių šiandien yra daugiau nei 600, mane palaikys“, - sako Antanas Bosas.

Anot jo, išrinkus naują pirmininką, iš naujo bus renkami 5 pavaduotojai, bei 19 narių skyriaus taryba. Vienas svarbiausių susirinkimo klausimų yra sąrašo, savivaldybių tarybų rinkimams Klaipėdos mieste, tvirtinimas. Planuojama, kad Darbo partijos Klaipėdos miesto rinkimų sąraše bus  31 kandidatas, lygiai tiek, kiek sudaro miesto tarybą.

Daugiau informacijos:

Edgaras Valeckas

Atstovas spaudai

Tel. +370 46 412350

+370 698 71432

El. paštas: edgaras@pressclub.lt

„altinis: www.pressclub.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.