Siunčiami duomenys...

 

"GeoPost" įsigijo kontrolinį Graikijos kompanijos "Interattica" akcijų paketą

  • Tomas Padrieza
  • 2006, sausio 26, 12:36

Tęsdama verslo plėtrą Europoje Prancūzijos pašto įmonė "GeoPost" įsigijo 86,6 proc. Graikijos skubių siuntų ir dokumentų pristatymo paslaugų įmonės "Interattica" akcijų. Pasirašytame sandoryje numatyta galimybė "GeoPost" 2008 metais įsigyti ir likusią dalį šios Graikijos kompanijos akcijų.

"Šis sandoris ne tik užbaigia vienos didžiausių Europoje siuntų gabenimo paslaugų įmonės "GeoPost" plėtrą Pietų ir Rytų Europoje, bet ir yra pirmas žingsnis vystant veiklą Balkanų regione", - sakė "GeoPost" vadovas Paul-Marie Chavanne.

Pasak jo, kaip "GeoPost" grupės dalis, "Interattica" kompanija tampa ir DPD bei "Chronopost International" tinklo partnere.

"Pasirašius Graikijos bendrovės akcijų pirkimo sutartį, "GeoPost" atsiveria naujos verslo plėtros galimybės. Kompanija savo ir jai priklausančių įmonių klientams visoje Europoje, taip pat ir Lietuvoje, galės pasiūlyti naujas paslaugas. Mūsų šalies verslininkams siuntų pristatymo į Graikiją ir iš jos paslaugą tikimės pradėti teikti netrukus," – sakė kompanijai "GeoPost" priklausančios bendrovės "Baltic Logistic System Vilnius" pardavimų ir rinkodaros direktorius Gintaras Bingelis.

"Interattica" – ketvirta pagal dydį smulkių ir skubių siuntų pristatymo paslaugų įmonė Graikijoje, kurios apyvarta siekia 11 mln. eurų (38 mln. litų). "Interattica" paslaugas teikia visoje Graikijos teritorijoje, kurioje dėl geografinių šalies ypatumų ir netolygaus gyventojų pasiskirstymo vykdyti siuntų pristatymo verslą ypatingai sudėtinga. Nepaisant to, pastaruoju metu Graikijoje sparčiai auga siuntų pristatymo paslaugų poreikis tiek šalies viduje, tiek importo ir eksporto tikslais.

„altinis: www.geopost.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.