Siunčiami duomenys...

 

Kandidatus į TS Klaipėdos miesto rinkimų sąrašo lyderius įvertino partijos vadovybė.

  • Vakarai LT
  • 2006, gruodžio 30, 19:17

Informacinis pranešimas

2006-12-30, Klaipėda

Penki Tėvynės Sąjungos Klaipėdos skyriaus nariai, panorę artėjančiuose savivaldybių tarybų rinkimuose vesti Tėvynės Sąjungos rinkimų sąrašą, gruodžio 28 – ąją dieną buvo įvertinti centriniame atrankos komitete ir patvirtinti Tėvynės Sąjungos prezidiumo. Tai buvo antroji kandidatų į lyderius atrankos pakopa. Jos metu centrinis kandidatų atrankos komitetas, susidedantis iš partijos pirmininko Andriaus Kubiliaus, vykdomojo sekretoriaus Arvydo Vidžiūno, Seimo narių Jurgio Razmos ir Edmundo Pupinio, kalbėjo su pretendentais į sąrašo lyderius ir vertino jų asmenines ir dalykines savybes, taip pat požiūrį į partijos veiklą.

Centrinis kandidatų atrankos komitetas sustatė kandidatų eilę, kuri buvo patvirtinta tą pačią dieną vykusiame partijos prezidiumo posėdyje.

Partijos CKAK geriausiai įvertino TS Klaipėdos skyriaus iždininko, verslininko Mariaus Usonio kandidatūrą. Antruoju liko demokratų grupės seniūnas Petras Grecevičius. Dalia Žukienė, Vigantas Žala ir Kęstutis Gabšys išsirikiavo po jų.

Sausio 14 ąją dieną įvyks TS Klaipėdos skyriaus visuotinis susirinkimas, kuriuose bus renkamas sąrašo lyderis. Pagal partijos prezidiume patvirtintą eilę balsavimui bus teikiamos kandidatūros, kol viena iš jų sulauks daugiau kaip pusės susirinkimo dalyvių teigiamų balsų.

TS Klaipėdos skyriaus pirmininkas Naglis Puteikis atsistatydino iš sąrašo lyderio pareigų po gruodžio 13 ąją dieną įvykusio incidento su policija.

K.Gabšys

TS Klaipėdos skyriaus

tarybos narys

Kontaktams 8-652-12646

„altinis: klaipeda.tsajunga.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.