Siunčiami duomenys...

 

Kredito unija "Sveikatos kreditas"

  • Vakarai LT
  • 2010, gegužės 21, 15:09
  • 46093 peržiūrėjo
  • 3 komentavo
Kredito unija Sveikatos kreditas

Finansinės įmonės ir jų pagrindiniai veiklos principai

Dažnai prieš renkantis finansines paslaugas iškyla klausimas į kokią finansinę įmonę geriau kreiptis? Bankai ar kredito unijos, o gal greitieji kreditai?

Žmonių pasirinkimą lemia paslaugų kokybė, kainos, pasitikėjimas, reklama. Kredito unijos daugiausia dirba su smulkiom įmonėm, mažesnes pajamas gaunančiais žmonėmis, nes aptarnavimo mokesčių beveik nėra arba minimalūs ir siūlomos palankesnės sąlygos taupyti bei imti kreditą. Žmogus naudodamasis kredito unijos paslaugomis ne tik gauna nuolaidų teikiamoms paslaugoms, bet ir  papildomai visada nuolaidų kortelių, kuponų įvairiuose prekybos centruose. Viena iš tokių yra Kredito unija „Sveikatos kreditas“, kuri teikia paslaugas Klaipėdos apskrities gyventojams.

Nežinodami, o gal nesuprasdami, kuo skiriasi kredito unijos ir bankai pateiksime keletą pagrindinių principų ir svarbiausių: klientas ir jo svarba bei teisės, demokratiškumas, požiūris į pelną, veiklos forma.

Kredito unijos pirmiausia dirba tam, kad teiktų finansines paslaugas tik  savo nariams, svarbiausia tenkinti narių ekonominius, socialinius poreikius. Kaip finansinės įmonės yra mažesnės, todėl pirmiausia klientas/narys gauna išsamią ir konkrečią informaciją iš vieno KU darbuotojo į visus jį dominančius  klausimus, nereikia kreiptis į jokius kitus skyrius.  Į kredito unijas vienijasi bendrus interesus turintys žmonės. Kredito unijų veiklos forma – kooperatinė, o ne akcinė veiklos forma. Kredito unijoje narys įstojęs į uniją įsigyja pajų, o banke – banko akcijas. Kredito unijos nariai yra visi lygūs ir sudaro bendrą santaupų fondą, iš kurio teikia paskolas tik vienas kitam, pinigai neiškeliauja į užsienį, o „sukasi“ savame narių rate. Uždirbtas pelnas yra investuojamas arba paskirstomas nariams.

Todėl visus norinčius tapti mūsų kredito unijos „Sveikatos kreditas“ nariais ir naudotis visomis mūsų siūlomomis finansinėmis paslaugomis kreipkitės – mes laukiame Jūsų. Narių patogumui papildomai teikiame dar šias paslaugas: teisinės; draudimo, verslo ir turto vertinimo konsultacijas.

Šaltinis: www.sveikatoskreditas.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.