Siunčiami duomenys...

 

Kaip sutelkti komandą bendram tikslui

  • Vakarai LT
  • 2020, lapkričio 12, 19:45
  • 59204 peržiūrėjo
  • 0 komentavo

Pasipriešinimas pokyčiams, komandos susiskaldymas į tuos, kurie palaiko, ir tuos, kurie vengia naujovių, kyla kas kartą, kai keičiama nusistovėjusi darbo tvarka, diegiama nauja valdymo, darbo kontrolės ar kita svarbi organizacijos struktūra. Priešintis pokyčiams - žmogiška, o vadovui tenka nelengva užduotis: įvertinti jėgų pasiskirstymą savo komandoje, rasti tuos, į kuriuos galima atsiremti, ir išskirti tuos, kurių pasipriešinimas ir nepritarimas gali padaryti daugiausiai žalos.

Išeities taškas - vadovo nuostatos...

Visą straipsnį "Kaip sutelkti komandą bendram tikslui" skaitykite: https://manager.lt/kaip-sutelkti-komanda-bendram-tikslui/ 

Šaltinis: manager.lt/kaip-sutelkti-komanda-bendram-tikslui/

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.