Siunčiami duomenys...

 

Konsultacijose dėl „atsakomybės“ ir „bendruomenių“ koalicijų pasiekta pažangos

  • Vakarai LT
  • 2007, vasario 28, 07:47

Informacinis pranešimas

2007-02-27 Klaipėda

Antradienį Tėvynės sąjungos Klaipėdos skyriaus atstovai konsultavosi su išrinktų į Klaipėdos miesto tarybą partijų atstovais ir toliau juda dviejų koalicijų kryptimi. Konsultacijose tiek dėl  “atsakomybės”, tiek dėl “bendruomenių” koalicijų  pasiekta tam tikros pažangos.

Trečiadienį Tėvynės sąjungos atstovai susitiks su Liberalų sąjūdžio ir partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovais. Tėvynės sąjunga kol kas atidėjo susitikimą su liberalcentristais, kadangi pastarieji „vis dar atsisako suvokti pasikeitusią politinę realybę“.

Tėvynės sąjungos Klaipėdos skyriaus pirmininkas Naglis Puteikis ir toliau lieka ištikimas tiek „bendruomenių“, tiek „atsakomybės“ koalicijos idėjai.

Kęstutis Gabšys

TS Klaipedos m. rinkimu štabo vadovas

„altinis: www.tsklaipeda.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.