Siunčiami duomenys...

 

Incidentas uoste

  • Vakarai LT
  • 2007, kovo 15, 00:10

Pranešimas žiniasklaidai      

2007 03 14

2007 m. kovo 14 d. apie 6:46 valandą ryto AB „Smiltynės perkėla“ budintis dispečeris informavo VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos dispečerinę, kad nuo 78 krantinės į vandenį nukrito lengvasis automobilis su vairuotoju.

Gavusi minėtą pranešimą, Uosto direkcijos dispečerinė nedelsdama kateriu „Žaibas“ išsiuntė į incidento vietą Naftos surinkimo ir povandeninių darbų skyriaus viršininką Aleksandrą Nikitin‘ą su narais. Į incidento vietą taip pat buvo iškviestos dvi priešgaisrinio gelbėjimo mašinos.

Narai ieškojo automobilio apie 2 valandas. 8:45 val. 4 metrų gylyje prie minėtos krantinės buvo rastas nuskendęs automobilis.

 VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos laivas „Rusnė“ apie 10:00 val. (šiame laive esančiu kranu) iškėlė Opel Omega markės automobilį, kuriame buvo žuvęs automobilio vairuotojas. Nelaimės priežastis aiškinasi uosto policija.

VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos 

ryšių su visuomene specialistė Kristina Gontier,

„altinis: www.portofklaipeda.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.