Siunčiami duomenys...

 

Rhenus Svoris atidarė naują prekių gabenimo liniją iš Hamburgo

  • Vakarai LT
  • 2007, birželio 29, 11:37

Pranešimas spaudai                

2007 m. birželio 29 d.

Logistikos ir ekspedijavimo kompanija Rhenus Svoris  atidarė naują prekių gabenimo liniją iš Hamburgo, tokiu būdu tikimasi dar labiau taupyti klientų laiką, sumažinti prekių gabenimo kaštus.

Pirmieji kroviniai į Lietuvą pradėjo važiuoti tik suderinus daugybę techninių klausimų dėl krovinių surinkimo ir muitinės procedūrų atlikimo. Šiuo metu kiekvieną penktadienį išvažiuoja 1-2 vilkikai, pakrauti kompiuterine technika, autodetalėmis, prieskoniais ir kitomis įvairiomis prekėmis. Sparčiai didėjant užsakymų kiekiui, išvykimų skaičių planuojama padidinti iki 3-4 kartų per savaitę.

„Ši linija padės operatyviau aptarnauti klientus, vežančius krovinius iš tiekėjų, esančių Hamburge, ir muitinės sandėlių, esančių Hamburgo uoste”, - teigia Rhenus Svoris generalinis direktorius Arūnas Bertašius. - Kaip žinia, per šį uostą keliauja daug krovinių iš Azijos į įvairias Europos šalis, įskaitant ir į Lietuvą. Kadangi iš Azijos plukdomiems kroviniams reikia atlikti muitinės procedūras, tik turėdami patikimus partnerius vietoje galime tai atlikti greitai”.

Anot A. Bertašiaus, nauja gabenimo linija pirmiausiai leis sutrumpinti krovinių surinkimo terminus, o kompanija įgijo galimybę įvykdyti skubius užsakymus, sutrumpinant laiką nuo užsakymo gavimo iki prekių pristatymo klientui.

Ši nauja paslauga siūloma klientams, gabenantiems elektroniką, kompiuterinę ir buitinę techniką bei įvairias plataus vartojimo prekes.

Šiuo metu veikia septynios krovinių gabenimo linijos iš Vokietijos. Daugiausiai krovinių Rhenus Svoris veža iš Stuttgart, Frankfurt am Main, Lehrte terminalų.

Kompanija yra pasirašiusi sutartis su Nordic Chain aljanso nariais – keletu transporto kompanijų, dirbančių Suomijoje, Švedijoje, Danijoje ir Norvegijoje. Nors kroviniai iš šių šalių buvo gabenami ir lig šiol, po paskutinių susitarimų atsirado galimybė teikti reguliarias ir kokybiškas paslaugas iš minėtų šalių.

Apie UAB „Rhenus Svoris“:

Nuo 2007 metų UAB  „Rhenus Svoris“ tapo vokiečių kapitalo logistikos kompanijos „Rhenus Logistics“ dalimi. „Rhenus Logistics“ yra viena iš pirmaujančių logistikos kompanijų Europoje, 2006 m. „Rhenus Logistics“ metinė apyvarta siekė 2,3 mlrd. EUR. Išaugus galimybėms ir sustiprėjus finansiniam užnugariui, „Rhenus Svoris“ žymiai daugiau lėšų numato skirti investicijoms į paslaugų plėtrą bei jų kokybės gerinimą. 2006 m. „Rhenus Svoris“ apyvarta ūgtelėjo iki 25 mln. Lt

Arūnas Bertašius

UAB „Rhenus Svoris“ generalinis direktorius

„altinis: www.rhenus.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.