Siunčiami duomenys...

 

Nuo 2007 m. liepos mėn. keičiasi Baltermos įmonių grupės adresas

  • Vakarai LT
  • 2007, liepos 11, 10:11

Pranešimas spaudai

2007 m. liepos 11 d., Vilnius

Nuo šių metų liepos mėnesio pasikeitė Baltermos įmonių grupės adresas. Uždarosios akcinės bendrovės Balterma (prekiaujanti dujiniais katilais, šildymo sistemų vamzdynais, vandens siurbliais bei kita inžinerinių sistemų produkcija) bei Balterma ir ko (užsiimanti projektavimu bei šilumos tiekimu) dirbs adresu S. Nėries g. 69 (buvęs Ukmergės g. 349), o bendrovės Baltermos ranga ir Baltermos investicijų valdymas persikėlė į šalia esantį naują pastatą adresu Zamenhofo g. 5.

Dalis Baltermos įmonių grupės persikėlė į naujas patalpas dėl sparčiai išaugusio darbuotojų skaičiaus. Per šiuos metus Baltermos grupės įmonėse jau sukurta 40 naujų darbo vietų, visose įmonėse dirba 130 specialistų, o iki metų pabaigos šis skaičius dar išaugs.

Apie Baltermos įmonių grupę:

Baltermos įmonių grupę sudaro uždarosios akcinės bendrovės: Balterma, Balterma ir ko, Baltermos ranga, Baltermos investicijų valdymas ir Statagra. Baltermos įmonių grupė specializuojasi pastatų inžinerinių sistemų srityje nuo projektavimo iki galutinio sprendimų įgyvendinimo ir ilgalaikės priežiūros.

2006 metais Baltermos įmonių grupės apyvarta siekė 25,2 mln. Lt, 56% daugiau nei 2005m.

Gabjota Alūzaitė

Baltermos įmonių grupės atstovė spaudai

„altinis: www.balterma.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.