Siunčiami duomenys...

 

E-bilietą jau galima įsigyti ir į jungiamuosius „flyLAL – Lithuanian Airlines“ skrydžius

  • Vakarai LT
  • 2007, lapkričio 12, 10:17

Pranešimas žiniasklaidai

2007 lapkričio 12 d.

Nacionalinės aviakompanijos „flyLAL – Lithuanian Airlines“ keleiviai elektroninius bilietus jau gali įsigyti ne tik į tiesioginius, bet ir į jungiamuosius skrydžius. Pasirašius partnerystės sutartis su Olandijos oro bendrove „KLM“ ir Ispanijos oro bendrove „Iberia“, „flyLAL – Lithuanian Airlines“ keleiviai jungiamaisiais reisais su elektroniniu bilietu gali nukeliauti į dar daugiau miestų Europoje, JAV, Brazilijoje, kitose šalyse.

„Norint e-bilietus pardavinėti ir į savo partnerių skrydžius, reikia ne tik pasirašyti sutartis, bet ir suderinti atitinkamas technologines sistemas, o visa tai užtrunka, – aiškina „flyLAL – Lithuanian Airlines“ generalinis direktorius Tadas Pukšta. – Mūsų klientai jau gali įsigyti e-bilietus į jungiamuosius oro bendrovių „KLM“ ir „Iberia“ reisus. Iki metų pabaigos e-bilietus pasiūlysime ir į kitų savo partnerių skrydžius – „Northwest Airlines“, „Brussels Airlines“, „Finnair“, „Alitalia“ ir kitų“.

Įdiegus e-bilieto sistemą, į visus „flyLAL – Lithuanian Airlines“ tiesioginius ir visus jungiamuosius skrydžius keleiviai vis dar gali įsigyti ir įprastus bilietus. Tarptautinės aviacijos transporto asociacijos iniciatyva popierinius bilietus elektroniniai visiškai turėtų pakeisti iki 2008 m. vasaros pradžios.

Su e-bilietu keliaujančiam keleiviui užtenka turėti tik asmenybės tapatybę įrodantį dokumentą. E-bilieto privalumai keleiviui – jo nepamirši, nepamesi, taupai laiką įsigydamas ir registruodamasis oro uoste.

Apie „flyLAL – Lithuanian Airlines“

Šiuo metu 100 proc. Lietuvos nacionalinio vežėjo AB „flyLAL – Lithuanian Airlines“ akcijų valdo bendrovė „flyLAL Group“. Pagrindinė „flyLAL – Lithuanian Airlines“ veikla – keleivių skraidinimas, krovinių ir pašto siuntų gabenimas reguliariaisiais ir užsakomaisiais reisais.

Bendrovė tiesiogiai iš Vilniaus reguliariaisiais reisais žiemos sezonu skraidina į 17 pagrindinių Europos miestų. Kartu su bendrojo kodo partneriais „flyLAL – Lithuanian Airlines“ keleiviams suteikia galimybę iš Vilniaus nuvykti į daugiau kaip 500 pasaulio miestų. Nuo 2006 vasario 1 d. tinklapyje www.flylal.com/lt startavo internetinės bilietų prekybos sistema.

Eglė Gabrytė

RSVA „Baltic Media Partners“

projektų vadovė

„altinis: www.flylal.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.